Higanytartalom A RETLUX halogén izzók egyáltalán NEM tartalmaznak higanyt.

Élettartam A halogén izzók élettartama a 2000 órát is eléri.

Fényerőszabályzást jelző ikon Az ikon alapján egyszerűen megállapítható, hogy használható-e az adott izzó elektronikus fényerőszabályzóval.

Színhőmérséklet meleg fény = Mivel ezen kompakt fénycső színhőmérséklete 2700 K, annak fénye meglehetősen hasonló a jól megszokott, hagyományos izzókéihoz.

Kapcsolási ciklusok száma Mivel a RETLUX halogén izzói akár 10 000 kapcsolási ciklust is elviselnek, ideálisak a lakás olyan helyiségeibe, ahol gyakran kapcsolgatják a villanyt.

Foglalatjelző ikon A csereizzó egyszerűbb kiválasztása érdekében a csomagoláson feltüntetett ikon jelzi a foglalat típusát.

Az izzók üzemi hőmérséklete Mivel a RETLUX halogén izzók üzemi hőmérséklete a 200 °C-ot is elérheti, óvatosan érjen hozzájuk felkapcsolt állapotban.

Színvisszaadási index (Ra) A 99 feletti Ra színvisszaadási indexnek (CRI) köszönhetően rendkívül valósághű a megvilágított területen tapasztalható színvisszaadás.


28 W Izzócsere 37 W
370 lm
E27 Részletek
42 W Izzócsere 60 W
375 lm
E27 Részletek

Halogén izzók

A halogén izzók hagyományos társaikhoz képest 30%-kal hatékonyabb működést és jóval hosszabb hasznos élettartamot nyújtanak. A hagyományos izzókkal ellentétben a gyakori kapcsolgatás nem csökkenti le az élettartamukat. Ha kiemelkedő ár-érték arányú terméket keres, válasszon a RETLUX halogén izzókból álló széles termékkínálatából. Lehetőleg mindig az igényeinek leginkább megfelelő fényforrást válassza. A halogén izzók további előnye a szabályozható fényerősség.

Halogén izzók
oszczędność 30%

Szabványos izzók